Відомий співак і колишній Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився з підписниками найсокровеннішим – рекомендаціями в Instagram. Як з’ясувалося, артисту платформа радить дописи з радником глави Офісу президента Олексієм Арестовичем, а одразу після нього магазин зі стріпами – спеціальним взуттям на дуже високих підборах і платформі, призначеним для танцівниць pole-dance.

Про це Володимир Дантес розповів в сторіс.

Співак зазначив, що у нього виникло кілька запитань до Instagram, чому у його стрічці раптом з’явилися такі рекомендації:

«Хлопці, є питання по рекомендаціям в інсті… Відразу після Арестовича ось це "може бути вам цікаво"», - пишет Володимир Дантес і додає після смайлик, який задумався.

Сторіс Володимира Дантеса. Instagram/vladimirdantes
Сторіс Володимира Дантеса. Instagram/vladimirdantes

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

На що саме соцмережа намагалася «натякнути» такою послідовністю публікацій Володимиру Дантесу, можна тільки здогадуватися. Але тепер шанувальниці співака отримали задачку для роздумів.

Зазначимо, що з початку російської агресії Олексій Арестович отримав шалену популярність серед українських жінок і навіть став головним «заспокійливим» для громадян у цей непростий час. Можливо «рекомендації» Дантеса якось з цим пов'язані?

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як російські окупанти тікають з Гостомеля.

Читайте також, що Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дантес після розриву з Надею Дорофєєвою подякував дівчаткам з OnlyFans.