Відомий український артист, тренер на гумористичному шоу "Ліга Сміху", колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився публікацією в соціальній мережі. Він звернувся до українок з OnlyFans і подякував їм за так звану допомогу.

Відповідний відеофайл Володимир Дантес оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

Потрібно повідомити про те, що зовсім недавно, під час війни в Україні, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розійшлися після 10 років спільного життя.

Через недовгий час Дантес показав Наді, що є ті дівчата, які можуть приділити йому свою увагу і навіть гроші.

"Доброго ранку, прокинувся, директ весь завалений тим що, виявляється дівчатка з OnlyFans переводять гроші і так донатять. Киці, рідненькі, не знав. Низький вам уклін", - звернувся до українок колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Сторіс Дантеса
Сторіс Дантеса

Крім цього звернення, український артист сказав, що він навіть не знав про це і зізнався в тому, що він був дурний.

"Не знав. Був дурний і недооцінив наших крихіток. Це прям гордість. Низький вам уклін. Це шикарна новина! 4 мільйон пішов вже", - підписав відеозвернення Володимир Дантес.

Це відео викликає особливі асоціації і багато хто може згадати тролінг про те, що Дантес нібито жив за рахунок Наді Дорофєєвої. Однак тут зовсім інша ситуація.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва після розриву з Дантесом показалася в компанії Дурнєва.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олег Скрипка розповів про світле майбутнє для України.

Також портал "Знай" писав, що Вікторія Булітко розповіла про зомбованих росіян.