У соціальній мережі розмістили важливу публікацію, в якій йдеться про відомого телеведучого Олексія Суханова. Стало відомо, що він пішов в тероборону Києві, щоб боротися за свободу нашої країни і її жителів.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Олексій Суханов вступив до тероборони Києва Ведучий програми «Говорить Україна» @govoryt_ukraina залишається у столиці та готовий її захищати. Каже, написав заяву, підписав контракт і чекає на виклик. «Україна сьогодні — символ не лише честі, а й мужньої боротьби за своє майбутнє. За право на вільний вибір, якою буде Україна, куди рухатиметься і як житиме... Все заради того, щоб кожен раз і назавжди зрозумів, наскільки важливою є свобода, незалежність, принципова позиція», — @suhanov.official", - повідомляється в мережі.

Дивлячись на дану публікацію, все більше українців розуміють, що Україна – найсильніша, любляча свободу країна. Численні юзери соцмережі не стали мовчати і почали писати відгуки під даним постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олексій Суханов, фото: Instagram
Олексій Суханов, фото: Instagram

"ось в такі моменти нашого життя по справжньому розумієш, що таке свобода. Та за неї варто воювати. Перемога буде наша!", "Повага все буде УКРАЇНА", "ви сильний, ви впораєтеся!!!", "Пишаємося Вами, бережіть себе", " пишаємося!!!",- пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що Олексій Суханов звернувся до жителів Росії та Білорусі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що в Україні переводитимуть час.