Телеведучий Слава Дьомін взяв інтерв'ю у відомої співачки, яка зникла з українського шоубізнесу на 4 роки, Марією Яремчук. Зірка розповіла, де перебувала і чим займалася цей час, а також зізналася, що хотіла б сказати Путіну особисто.

Марія Яремчук розповіла, що вже 4 роки живе у Львові і зазначила, що переїзд був хорошим рішенням, адже тепер, коли почалася війна вона знаходиться в тилу і може допомагати біженцям.

Марія Яремчук. Фото: скріншот youtube
Марія Яремчук. Фото: скріншот youtube

"Переїхала до Львова 4 роки тому і зараз це добре, що я можу бути корисною, допомагати людям десь там знаходити собі притулок", - розповіла співачка.

Також співачка розповіла, що зробила б у разі особистої зустрічі з Путіним. За її словами вона б не розмовляла з ним, а просто ліквідувала, навіть ціною власного життя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інтерв'ю. Фото: скрін youtube
Інтерв'ю. Фото: скрін youtube

"Я б його прибила. Вбила б, навіть якби мені довелося героїчно загинути, але я б пишалася вже на тому світі, тим що я його вбила", - зізналася артистка.

Після перемоги Марія Яремчук хоче приїхати до Києва, а також планує допомагати відбудовувати країну.

Співачка висловилася з приводу Ані Лорак, яка обмежилася лише невеликим постом у соцмережі з гаслом "немає війни". Вона зазначила, що це ще гірше, ніж нічого не сказати.

"Це ж не конкурс краси, де міс всесвіту кричать, що ми за мир і щоб дітки не вболівали і так далі. Це війна. Ці дітки гинуть, гинуть люди", - сказала співачка.

Раніше Знай писав, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, Анатолія Анатоліча звинуватили в тому, що він втік з України в такий важкий момент: "Сховався за спідницю і дітей".