Український молодий співак MELOVIN поділився душевним постом у соціальній мережі. Він показав, як відвідав дитячий будинок у воєнний час в Україні.

Відповідний пост розмістили в акаунті в "Зоряний шлях" в Instagram.

"MELOVIN відвідав дитячий будинок «Діти. Наше майбутнє та теперішнє. Ця поїздка стала для мене найскладнішою та найбільш тривожною з усіх... Хлопчик, який сам взяв мене за руку і повів до бомбосховища під час повітряної тривоги, став кимось на кшталт янгола, який не має бути там. Він має бути у люблячій сім‘ї та у повній захищеності. Одні емоції», - додав співак @melovin_official P.S. більше про те, чим зірка займається під час війни, дізнаєтеся у нашому новому інтерв'ю. Посилання в шапці профілю", - повідомляється в мережі.

Варто відзначити, що дивлячись на дані кадри, багато українців відчувають тепло і навіть трепет. Український виконавець показав своє справжнє обличчя, чим заслужив ще більше любові від своїх фанатів. Люди не змусили себе довго чекати і почали писати відгуки під відеороликом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна
Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна

"Меловін прекрасна людина. І це доводити його вчинки. Велика допомога, постійна підтримка народу. Пишаюся, що в мене такий артист", "MELOVIN - чисте, добре, благословенне СЕРЦЕ!", "Ой, його не впізнати. Тепер на симпатичного чоловіка схожий. За те, що він в Україні і робить добрі справи, велике спасибі", "добра щира людина. Все є в його очах", "Мел ... людина, яка надихає жити ! Чиста і добра душа", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Агутін підтримав Україну.