На фанатській сторінці і соцмережі «ТікТок» популярної українська співачка, колишньої солістки колективу "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, яка нещодавно здивувала своїх шанувальників новиною про розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, з’явилося нове інтригуюче відео.

У відеоролику Дантес і Дорофеєва весело танцюють на борту яхти під час літнього відпочинку. Разом із ними танцюють і Даша Кацуріна з чоловіком, музикантом Михайлом Кацуріним.

Остання пара також заявила про розлучення. При цьому Наді Дорофеєвій приписують роман із Михайлом Кацуріним.

@drfvanadya

💔inst: gorit_dorofeeva #надядорофеева #дорофеева #nadyadorofeeva #drfvanadya #dorofeevagorit #vremyaisteklo #dorofeeva #любовь #дантес

♬ оригинальный звук - ᴡᴇʟʟ, ᴡʜᴏ ɪs ᴅᴏʀᴏꜰᴇᴇᴠᴀ?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Гарна була пара», «І ці дві пари недавно розлучилися...», «Всі три, там ще Кацуріни є», «Там же були Кацуріни, всі розлучилися», «Бачити ці відео, коли розумієш, що на них 0 людей у відносинах, дуже сумно», - коментують фанати співачки.

Дехто припустив, що Дантес тепер нікому не потрібен, оскільки він нібито «менш популярний», ніж його екс-дружина.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

«Не то, щоб пряв Україна сумує... Дантеса просто ніхто, крім Наді, може й не любив», - «Він подобався мені більше, ніж Надя», «Дантес класний! і недурний, і веселий, і талановитий) міркує цікаво»,«Я теж так вважала. Але дивилася з ним Дурнєва, він, виявляється, дуже непоганий. В Одесі на першому концерті всі квитки купили за пару днів. Так що», «Дантес став популярним задовго до Наді. Має круту фанбазу. Розумний, талановитий, креативний, артистичний", - заперечують українці.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва привітала красеня, "розбив" їй серце відразу ж після Дантеса: "Спасибі..."

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон планує приїхати до Києва на зустріч із Зеленським.

Крім того, Надю Дорофєєву вкрали у Володимира Дантеса? Фанати вирахували розлучника.