Відома українська акторка студії "Дизель шоу", Вікторія Булітко, усіляко підтримує Збройні сили України у війні проти російських загарбників. Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчістю спостерігають 202 тисячі осіб.

Цього разу акторка опублікувала відео, на якому український воїн в окопі розважається тим, що грає на сопілці.

«Перемога за нами! Бо Добро з нами! Наші хлопці найкрутіші!!! Слава #ЗСУ Все буде Україна!», - написала Булітко.

«Найкрутіші хлопці з найкрутішими дівчатами. Вікторія Булітко наша національна гордість.Я не підлабузник, просто Ви заслужили це», «Фантастика! Взяти сопілку до окопу може тільки надзвичайна людина! Це теж зброя», - впевнені українці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Люди також зазначають, що всі страшні історії про "нацистів" і "фашистів" в Україні - це ніяк не більше, ніж вигадки брехливої російської пропаганди.

«У нас в Украине нациков нет, есть только русофашисты, которые убивают детей и стариков и мирных жителей», - додають у коментарях читачі сторінки Булітко.

Нагадаємо, що Ольга Сумська захистила доньку Тоню Паперну з Росії, яка промовчала про війну в Україні

Раніше повідомлялося, що Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком

Додамо, що Вікторію Булітко з "Дизель шоу" розізлила нова маячня росіян, від якої плавляться мізки: "Зовсім з глузду з'їжджають". Акторка висловилася про пропагандистів з росії. Не змогла пройти повз погроз окупантів.