Відома українська гумористка, акторка студії "Дизель шоу", Вікторія Булітко вирішила висловитися стосовно нових амбіцій Росії. Загрожують не тільки Україні.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз, під час війни, вона регулярно висвітлює всю правду про цинічну війну, яку розв'язала Росія в Україні, а також допомагає людям, які потребують допомоги.

Цього разу вона опублікувала ролик з пропагандистського російського шоу, де так звані експерти почали погрожувати Польщі, а також країнам Балтії.

"Зовсім божеволіють мерзотники погрожують застосувати ядерний потенціал по Республіці Польща і країн Балтії, готують так званий інформаційний плацдарм з метою обґрунтування застосування даного виду озброєння. Больные️хворі люди ... " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Це вже не перша загроза, яка звучить з боку Росії. Вони хочуть залякати Європу, і показати всьому світу свою велич, однак, всі вже побачили, на що здатна їхня армія. За майже чотири тижні війни було ліквідовано понад 15 тисяч окупантів.

Ворог деморалізований, і вони почали панікувати через програш, ось і пішли загрози, які пов'язані з ядерною зброєю, яка знищує все живе навколо.

Вікторія Булітко. Фото: Instagram
Вікторія Булітко. Фото: Instagram

Вікторія Булітко вкрай розлючена на всіх, хто до цього причетний, і не змогла стримати емоцій.

Нагадаємо, що Ольга Сумська захистила доньку Тоню Паперну з Росії, яка промовчала про війну в Україні

Раніше повідомлялося, що Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком

Також, Надя Дорофєєва привітала красеня, "розбив" їй серце відразу ж після Дантеса