Український Мінкульт оприлюднив новий список із 47 представників шоубізу та політики з Росії, які підтримують війну проти України.

26 березня, Мінкульт оприлюднив нові списки, які стосуватимуться артистів, які в Україні були досить популярними.

У новому списку, серед інших, - співаки Микола Басков, Діма Білан, Лариса Доліна, Олег Газманов, Григорій Лепс, Микола Расторгуєв, Тіматі, Поліна Гагаріна, актори Яна Поплавська, Володимир Машков, Микита Михалков і Марат Башаров, філософ Олександр Дугін і телеведучий Роман Бабаян, Олексій Гудошніков, Модест Колеров, та інші.

Також, санкції впроваджені на власників супутникового телеканалу "Союз", що транслюється на супутниках "Eutelsat W-4" і "Ямал-201", а також власників ТОВ "8 канал".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Санкції передбачають блокування активів, тимчасові обмеження користування належним їм майном, запобігання вивозу капіталів за межі України, а також візові обмеження.

Проти перерахованих вище осіб введуть санкції. Глава Мінкульту та інформаційної політики Олександр Ткаченко пообіцяв, що список будуть розширювати.

Нагадаємо, раніше Макс Барських поділився вигадкою ображених росіян, "прилетить за долари"

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Наталя Валевська разом із Дядею Жорою і Сашком Педаном відвідала поранених бійців ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Крістен Стюарт, Джаред Лето, Стівен Кінг, Armin Van Buuren підтримали Україну.