Володимир Зеленський, президент України, яким пишається зараз кожен українець, та ставлять у приклад багато з зарубіжним політикам мешканці іноземних держав, не завжди був президентом.

В TikTok фанатів співачки Наді Дорофєєвої, з'явилося інтерв'ю молодого Зеленського. Він зізнався, що цілувався зі співачкою Надею Дорофєєвою. Але слід зазначити, що говорив про це Зеленський напівжартома та ще й після презентації романтичної комедії "Я, Ти, Він, Вона".

У інтерв'ю журналістка намагалася спитати, чи були у Зеленського з Дорофєєвою ближчі стосунки, але Зеленський її перебив: "Чи цілувалися з Надею Дорофєєвою?"

"Так чи цілувалися?", На що Зеленський зізнався "Так, було, було".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тоді журналістка, ледь стримуючи сміх запитала: "А як до цього поставилася ваша дружина?", тоді Володимир сказав: "Так вона покищо про це не знає".

У блозі підписали відео "Дорофєєва зірвала джек пот".

Шанувальники Наді Дорофєєвої зібралися потішитися за свою фаворитку, адже на той час Зеленський ще не планував балотуватися у президенти. Тепер співачці заздрять, та підколюють, мовляв, це не по-справжньому. Дехто подумав, що Дантес про це не знав, тому це був вирішальний удар для співака.

"Мабуть, Дантес тільки зараз відео побачив", "Так це з фільму поцілунок їх", "Навіть не знаю кому більше заздрити, Наді чи Зеленському", "Ха, дружина покищо не знає", - написали шанувальники.

@dodokreed

@nadyadorofeeva сорвала джекпот просто 🔥💚#володимирзеленський #президент #україна🇺🇦 #надядорофеева #dorofeeva #zelensky

♬ оригинальный звук - dodokreed

Нагадаємо, раніше ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", будинок Олександра Усика окупували орки рф, дружина Катя пообіцяла помститися.

Також "Знай.ua" писав, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" показала, як розважаються в окопах українські воїни.