На церемонії вручення кінопремії "Оскар-2022" в Лос-Анджелесі вшанували пам’ять жертв війни в Україні хвилиною мовчання. Крім того, пролунали заклики підтримати українську армію.

Взяти участь у символічній хвилині мовчання організатори кінопремії закликали після виступу Ребі Макінтайр.

"Хвилиною мовчання ми хочемо висловити нашу підтримку народу України, який зараз переживає вторгнення та несправедливість у власних кордонах. Хоча кіно для нас є важливою можливістю висловити людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони родин в Україні потребують їжі, медичної допомоги, чистої води та екстрених служб. Ресурсів обмаль, і ми разом, як глобальна спільнота, можемо зробити більше. Ми просимо допомогти Україні у будь-який спосіб. Вболіваємо за Україну.", - висвітлилося на екрані.

Церемонія нагородження "Оскар-2022", кадр з відео
Церемонія нагородження "Оскар-2022", кадр з відео

Нагадаємо, 94-а церемонія вручення премії Американської кіноакадемії проходила 27 березня у театрі Dolby в Лос-Анджелесі. Ведучими стали Емі Шумер, Реджіна Холл та Ванда Сайкс.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лауреатом найпрестижнішої кінопремії "Оскар-2022" став художній фільм "CODA: У ритмі серця" режисерки Сіан Гідер. Крім того, церемонія стала майданчиком для підтримки України у війні з росією, яка повномасштабно вторглася на територію нашої держави 24 лютого.

Церемонія нагородження "Оскар-2022", кадр з відео
Церемонія нагородження "Оскар-2022", кадр з відео

Багато знаменитостей з'явилися з блакитними стрічками у знак підтримки українським біженцям, які вимушено покинули свої домівки.

Зокрема американська акторка українського походження Міла Куніс нагадала зі сцени про трагедію, яка просто зараз розгортається в Україні, калічачи мільйони доль, вбиваючи дітей і беззахисних людей.

Міла Куніс і Ештон Кутчер, Youtube
Міла Куніс і Ештон Кутчер, Youtube

Раніше Знай писав, Оскар-2022: найкращий фільм року та повний перелік переможців кінопремії. Всесвітньовідомі актори з'явилися на 94 церемонії вручення кінопремії "Оскар" з синіми стрічками та з закликами допомогти українцям

Також ми писали, "В обіймах українських дітей": Орландо Блум закликав підтримувати Україну під час війни с росією. Орландо Блум закликав Insta-фанів надсилати гроші на гуманітарну допомогу

Нагадаємо, Даша Квіткова з "Холостяка" показала, хто допомагає їй триматися в ці непрості дні: Добриніна навіть близько немає