Відома блогер, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова показала маленького сина, який в цей непростий час допомагає їй триматися і хоча б іноді виходити з квартири на вулицю. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова показала сина Лева, який не дає відчувати апатію до життя в цей непростий для всіх час. Вона зазначила, що він змушує їх хоча б ненадовго вийти з дому і відчути весну.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

"Це маленький хлопчик нагадує, що за вікном стає тепліше. Він витягує нас з квартири і не дає відчувати апатію до життя. Завдяки йому, ми хоч на трохи відчуваємо цю весну і бачимо сонечко. Просто попити каву на вулиці - це вже щось за межами для нас, тому що більше місяця ми живемо на паузі", - зазначила Квіткова.

Даша Квіткова висловила переконання, що "русский мир" скоро покине Україну і вона знову стане прекрасною і процвітаючою, а люди зможуть жити спокійно, не шарахаючись від вибухів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Віримо всією країною, що вже скоро ми повернемося додому, відбудуємо все, що зруйновано «російським світом», будемо спокійно гуляти по місту, зустрічатися з друзями і сім'єю, дивитися фільми і не боятися кожного звуку. А головне-більше не буде смертей через «рятувальну операцію» маразматичного Діда. У кожного українця вже зовсім скоро буде мирне небо над головою", - написала Квіткова.

Раніше Знай писав, Андрій Хливнюк з групи "Бумбокс" потрапив під мінометний вогонь і звернувся до росіян: "ось з якими нацистами ви воюєте".

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, "воно падає саме по собі": співачка Slavia висміяла "другу армію у світі".