Легендарна українська акторка, громадська діячка та активістка Ірма Вітовська поділилася власною версією загально відомої відповіді росіянам, які прийшли з війною в Україну. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram, де за нею стежать десятки тисяч українців.

«В День Театру, відповідь українських театрів!», - підписала Вітовська свій знімок, для якого вона позує в оригінальному світшоті.

На кофтинці красується всесвітньо відоме антивоєнне гасло, автором якого став український моряк з острова Зміїний: «Русский военный корабль, иди нах*й».

«Вітаю, ціную те, що ви висловлюєте свою позицію», «Люблю! Цілую! Слава Україні! Смерть ворогам», «Ірма. Вітаю вас з Днем Театру! Красунечка! Обіймаю!», «Наша актриса, красуня. Вітаю Вас з професійним святом! Перемога буде нашою! Слава Україні!», - пишуть українці улюбленій акторці.

Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"
Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Слава Нації! Слава Україні! Пишаємося нашими Захисниками!», «Пані Ірмо, з Днем Театру!!! Натхнення, сили!!!», «Гарна кофтинка», «Люблю і пишаюся Вами, пані Ірмо», - додають її прихильники.

Нагадаємо, що Ірма Вітовська звинуватила росіян у колективному злочині, винен не тільки путін: "Співчуття не буде". Незабаром росіяни масово говоритимуть українцям, що вони тут «ні до чого».

Раніше повідомлялося, що Ірма Вітовська знайшла на Netflix докази того, що настають непрості часи

Також, Ірма Вітовська попросила для пенсіонерів зброю замість смартфонів: "Старі, але ефективні гаджети". Дівчина заговорила про нововведення від влади, а також прокоментувала чутки про вторгнення в Україну.