Відома українська співачка Оля Цибульська, кума співака Дзідзьо, зізналася про найбільшу мрію, яка з’явилася у неї за час війни.

Про це вона розповіла у своїй сторіз, розміщеній в соціальній мережі Instgaram, де у неї понад 778 тисяч підписників.

За словами виконавиці, найбільше вона мріє одного ранку прокинутися і дізнатися, що війна закінчилася, і український народ може святкувати перемогу.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

«Привіт! Я кожного ранку, як в дитинстві перед Днем народження… Не відкриваючи очі лежу, і хочеться зазирнути в стрічку новин і прочитати «Ми перемогли!» Я знаю, що в один із ранків так і буде. Точно. Хочу вам побажати сил. І собі, і вам», - звертається до співвітчизників Цибульська.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Треба зазначити, що на відео Цибульська виглядає втомленою і виснаженою. Звичайно, дається взнаки нелегкий емоціонально і фізично перший місяць війни. Більшість українців зараз перебувають у такому ж стані, але продовжують вести боротьбу проти загарбників.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Нагадаємо, що "Жах і біль": Оля Цибульська зібрала сотні повідомлень українців під час війни, не час забувати про кохання. Відома артистка презентувала нову композицію, яку присвятила любові. Війна - не привід забувати про близьких.

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти продовжують переходити на бік ЗСУ, прийшло усвідомлення-розвідка МО України

Також, в Одесі бездомний знайшов ручний гранатомет і передав на користь ЗСУ: всі допомагають у боротьбі з окупантом