Радянська і українська актриса і телеведуча, заслужена артистка України, Народна артистка України і володарка ордена княгині Ольги 3 ступені Ольга Сумська поділилася дуже глибокою публікацією в соціальній мережі. Вона показала унікальну картину, яка скаже все сама за себе.

Відповідну публікацію Ольга Сумська оприлюднила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Ольга Сумська - дуже відома особистість на території України. Її знає буквально кожен житель нашої країни, так як вона зробила дуже велике вкладення в українську культуру.

Українська актриса вирішила показати унікальну картину, яка може сказати багато про що. На ній зображений Ісус, який нібито намагається достукатися до ООН.

"Хужожник Гаррі Андерсон "Ісус стукає у вікна ООН", 1962 рік", - підписала публікацію народна артистка України.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати
Показати ще

Сторіс Ольги Сумської
Сторіс Ольги Сумської

Дивлячись на дане зображення можна без зусиль додуматися, що мова йде про те, що відбувається в Україні, а саме про путінський геноцид. В ООН прекрасно розуміють, що відбувається, однак, там роблять недостатньо, щоб зупинити кровопролиття невинних українських дітей, жінок, пенсіонерів.

Українські жителі моляться і вірять у ЗСУ, вони з нетерпінням чекають, коли ж закінчиться це пекло, яке влаштували окупанти і гітлерівський режим путіна. Путін повинен отримати по заслугах, як і те оточення, яке його слухає і підтримує.

Нагадаємо, що Ольга Сумська зі сльозами на очах звернулася у жителів України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як собаки разом із ЗСУ борються з окупантами.