Анастасія Приходько попередила українців, що російська навала це ще не найстрашніше. Попереду нас чекатимуть неабиякі випробовування.

Приходько розмістила в сторіс свого Instagram скриншот повідомлення, що НАСА сповіщає про наближення до Землі астероїда. Він наблизиться до нашої планети 6 травня.

"2022 рік, імовірно, вирішив показати нам все. Можна все це якось зупинити?", - написала НАстя на фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рік назад Настя стала мамою втретє. В неї народився хлопчик, і декілька днів назад у нього був день народження.

Через війну з рф Настя не збирається переносити день народження синочка та готувалася до відзначення його. Також Вона розповіла, скільки сліз виплакала поки була вагітна, адже завагітніла тоді, коли у світі була пандемія, було дуже складно, був великий страх, "я плакала ночами і боялася, а якщо я не впораюся, не вийде, не зможу".

Імовірно, Настя виїхала з дитиною за кордон, тому спокійно може відсвяткувати рік своєму синові.

Також співачка нещодавно виступила та запропонувала позбавити Ані Лорак українського громадянства за те, що вона жодним чином не прокоментувала війну в Україні.

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо, Цибульська зізналася, які мрії плекає в голові щоранку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огневич показала останнє фото, зроблене до війни.

Також "Знай.ua" писав, що українські фігуристи вирвалися з-під російських бомб і запалили під Джамалу.