Співачка Джамала, яка свого часу переїхала до Києва через окупацію росіянами її рідного півострова Крим і з перших днів війни підтримує Україну, розповідаючи світові про нашу спільну біду, поділилася відео виступу української пари на змаганнях з фігурного катання.

Джамала опублікувала пост в Instgaram, де у неї майже мільйон підписників.

«Мої переможці! Вирвавшись з-під бомбардувань Харкова, Олександра Назарова та Максим Нікітін змогли представити нашу країну на чемпіонаті світу з фігурного катання у Франції. Я знаю, що підготовка видалась до сліз складною. Знаю, що музику ви змінювали в останній момент. Знаю, що з такими як ви — сумнівів у перемозі нашої країни просто не може бути», - написала розчулена Джамала під відео виступу української пари.

Глядачі відреагували на виступ пари оваціями, піднявшись зі своїх місць. Оцінки дозволили їм вийти у фінал змагань, проте пізніше вирішили покинути чемпіонат світу з фігурного катання-2022.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зазначимо, що обоє спортсменів були у Харкові під час бойових дій – Олександра змогла поїхати з міста майже одразу, а Максиму довелося майже три тижні перебувати під обстрілами.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Джамала віддала "своє" місце в Європі іншим мамам з дітками: "Не завжди є план".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя українки після бомбардувань.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Верещук заявила, що 24 березня між Україною і Росією відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими.