Відомий артист, музикант Макс Барских приїхав до біженців, він приїхав до Львова.

Встигає не лише російських артистів на місце ставити у відео, а й виступає для переселенців.

"Приїхав у Львів відвідати людей, котрі були змушені залишити свої домівки, міста та сім’ї, щоб вижити. Я дуже співчуваю кожному Українцю в ці тяжкі часи. Я дуже пишаюсь кожним з вас! Ми одна велика родина, яка не залишає один одного. Разом ми відбудуємо нашу нову Україну. Країну любові, єдності і щастя!", - підкреслив Макс.

Співак заспівав свою нову пісню "Україна це наша земля", яка заставила багатьох розчулитися до сліз. Макс також зробив багнато фото та написав автографи всім своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, Макс народився та виріс у Херсоні, зараз це окупована територія, але він вірить, що Херсон скоро звільнять, багато разів артист повторив, що ми переможемо

Водночас у росіян істерика. Вони реально не можуть усвідомити той факт, що українські артисти не хочуть більше працювати в росії. Дійшло до того, що просто вигадали концертного директора Барських і роздають коментарі від його імені про концерти для олігархів.

Нагадаємо, раніше наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь допомогла дівчинці знайти сім'ю після втечі з-під Ірпеня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в рф повірили, що кожен українець керує "Байрактаром".

Також "Знай.ua" писав, що Цибульська помріяла в голос для своїх вболівальників і так щоранку із заплющеними очима.