Відомий український артист, який не тільки розповідає про російське вторгнення в Україну, а й веселить громадян, зробив це в черговий раз.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висвітлює тему війни в Україні, а також допомагає громадянам, які цього потребують.

Цього разу у своєму акаунті Потап розмістив кумедний ролик, знову таки пов'язаний з війною. А якщо бути точніше-з президентом Володимиром Путіним.

Днями пройшла церемонія кінопремії "Оскар", яка безумовно запам'ятається скандалом Уілла Сміта. Йому не сподобався жарт ведучого про його дружину, і той в прямому ефірі вліпив йому ляпас. Цей епічний кадр точно стане одним з головних моментів року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І ось, на місце ведучого в мережі почали підставляти інших людей, які несуть безглузду маячню. Одним з них став Володимир Путін, який розповідав про єднання народів зі сцени Оскара.

І за класикою, в момент до нього підійшов Вілл Сміт, і вдарив по обличчю.

Вийшов монтаж досить кумедним, і явно всіх розвеселив. Всі чекають, коли таке станеться насправді, і на місці голлівудського актора опиниться український президент Володимир Зеленський.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

Нагадаємо, що вже більше місяця в Україні йде повномасштабна війна, яку розв'язав Володимир Путін разом зі своїми підлеглими. Вони прийшли на наші землі, але при цьому самі заплуталися в своїх початкових цілях, адже щодня ставляться нові ультиматуми, на які українська сторона йти не збирається.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Оля Цибульська повернулася на 300 років тому і підтримала українців віршем

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба закликав криміналізувати використання символу "Z"

Також, в Росії вигадали концертного директора Макса Барських, поки він співає для біженців у Львові