Відома українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова тимчасово покинула Україну, поки ведуться бойові дії. Зірка розповіла, що їй вдалося влаштуватися в італійській родині і поділилася серією яскравих знімків, які опублікувала в instagram.

Ілона Гвоздьова розповіла, що їй вдалося знайти тимчасовий притулок в одній з італійських сімей, де вона планує жити, поки в Україні йдуть бойові дії. Також вона дала поради для інших українців, які вимушено стали біженцями і розповіла, як можна знайти притулок в Італії.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Сьогодні мій день нарешті перетворився на свято, тому що ми отримали тимчасове перебування в прекрасній італійській родині Джанфранко і Джі-Джі. Так що хочу з вами розділити цю хорошу новину. А тепер про допомогу та інформацію, увага!!!
Нам допомогла одна дівчина з Італії, вона допомогла нам зареєструватися на сайті Refugees Welcome, де італійські сім'ї пропонують тимчасовий притулок безкоштовно для українських сімей. Ви можете вибирати сім'ю, як я це зробила! Є різні регіони, різні умови і головне, ви можете приїхати в сім'ю на співбесіду і обговорити всі умови, подивитися будинок і знайти для вашої родини хороший варіант", - написала Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "Надихаєте захисників і підтримуєте українців".