Відомий український ведучий, Григорій Решетник висловився стосовно обстрілу міста Миколаїв. Не може спокійно дивитися на ці руйнування.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про війну, а також заклики про допомогу.

Цей раз Ранок не вдалося, так як з'явилася інформація про ракетний прильот на місто Миколаїв. Саме там народився і починав свою кар'єру Григорій Решетник.

"Рідний Миколаїв сьогодні ... ▼ серце розривається ... але ми не здамося і не зламаємося!!! Ми повинні перемогти і вибити з нашої землі цю фашистську нечисть раз і назавжди. Україна сильна і непереможна 🇺 🇦 " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про цей кричущий інцидент повідомив голова ОДА Віталій Кім. Він зазначив, що російські окупанти дочекалися, поки люди вийдуть на роботу, і тільки потім вчинили удар. У цей момент там міг бути і Віталій Кім, але, він проспав.

Крім того, більшості людей, що знаходилися всередині, вдалося дивом врятуватися. За попередньою інформацією під завалами перебувала одна жертва, Інші поки що вважаються зниклими.

Також, в мережі опублікували ролик самої атаки на ОДА.

"Я так зрозумів, коли я посміхаюся - орков це бісить..." - каже Віталій Кім, адже імовірно саме він був головною метою російських окупантів.

Нагадаємо, що "Я буду твоїм тилом": Георгій Зантарая та Іван Лісовий зібрали необхідні речі українським дітям

Раніше повідомлялося, що Абрамович на переговорах нейтральна сторона-ЗМІ

Також, в Міноборони Білорусі оголосили про початок військових навчань :" щодо забезпечення тилу в бойових умовах"