Відомий український телеведучий Григорій Решетник, як і багато українців, чекає на перемогу в війні із російськими загарбниками. Цього разу він вирішив присвятити допис місяцю від початку російсько-українського протистояння.

Він вважає, що після запеклої боротьби на українців чекає близька перемога – можливо, вже в квітні.

«Це був - Місяць Незламності, наступний - Місяць Перемоги», - впевнений Решетник. Він також опублікував авторський чотиривірш, присвячений українській боротьбі проти російських загарбників.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

«Цей квітень стане переможним,

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цей квітень радість подарує нам,

Цей квітень буде в серці кожнім

Навіки українським донькам і синам», - пише ведучий «Холостяка» і «Холостячки».

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

«Дай, Боже! З вірою у перемогу!», «Але ще березень. Сподіваємося, що перемога скоро», «Віримо в наші ЗСУ, вмремо в нашого Президента», «Віримо в перемогу, дай Боже тільки б по менше жертв», «Дай боже. Це буде найкращий подарунок на День Народження», «Квітучий квітень принесе мир та спокій Україні, а рашистські ушльопки ще довго стоятимуть у черзі по цукор до грудня 2025!», - впевнені українці.

Нагадаємо, що Григорій Решетник скучив за роботою, не терпиться показати новий сезон "Холостяка": "Ми переможемо і повернемося".

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець з "Квартал 95" показала, хто може закрити небо над Україною, якщо не НАТО

Також, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках