Відомий український кулінар та переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко закликав українців не шукати хороших росіян, які могли б підтримувати Україну у війні, яку розв'язала рф.

Про це Євген Клопотенко написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Клопотенко зазначив, що не потрібно шукати так званих "хороших" росіян, адже як показує опитування більшість з них підтримує війну, що розв'язала росія.

Євген Клопотенко, скріншот
Євген Клопотенко, скріншот

"Треба розуміти дві речі. Перша: більшість росіян, за опитуванням, вважає, що напасти на Україну - правильне рішення. Друга: росіяни, що проти війни, в основному, мають таку позицію, бо у них забрали їхні блага через санкції. Тобто, якби росія домінувала зараз на воєнному і дипломатичному полі, то росіяни-обернені-пацифісти, підтримували би дії своєї країни", - зазначив Клопотенко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами Клопотенка безумовно є "притомні представники цієї нації, але їх замало у порівнянні зі 140млн людей". Тому кулінар закликав не думати про них, адже Україна зараз має більше турбот.

"Тому не треба вишукувати мед серед г**на. Це марно. Якщо ми шукаємо хороших росіян, то ми все ще є залежними від росії та її думки. Так Україна не стає ментально вільною. Краще витратити час на вибудову України, яка є незалежною у всіх її проявах", - підсумував він.

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів, як продовжити термін придатності продуктів без холодильника. Корисні поради на випадок непередбачуваної ситуації

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом хліба без дріжджів: легко приготувати під час війни

Також Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко побачив містичне пророцтво в тексті українського гімну: "Втілюється на всі 100%"