Відома українська співачка Анастасія Приходько мило привітала свою донечку з Днем народження. Цього року їй виповнилося 12 років.

Своє привітання для дочки і архівні кадри Анастасія Приходько опублікувала в соцмережі Instagram.

Анастасія Приходько розповіла, що минуло рівно 12 років з Дня народження її донечки. Вона пообіцяла їй, що навіть у такий непростий воєнний час обов'язково приготує для неї щось особливе, адже для дітей це дуже важливо.

Скріншот допису Анастасії Приходько
Скріншот допису Анастасії Приходько

"Рівно 12 років тому о 22:50 народилася моя дівчинка! 30.03.2010 !! Моя булочка, мама сьогодні обов'язково щось придумає, адже день народження у дітей це найголовніша подія!! Я тебе дуже люблю! З днем народження моє сердечко😍", — зазначила Приходько.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Приходько зізналася, що досі пам'ятає як їхала в пологовий будинок і ті складні пологи, проте коли її донечка з'явилася на світ, щастю співачки не було меж.

"Згадую як я приїхала в пологовий будинок, як проходили пологи важко - 12 годин ... але мого щастя не було меж коли я взяла її на руки! І ось так досі, вона абсолютно домашня і мамина дитина! І я зроблю все, щоб продовжити дитинство якомога довше! У мене найкращий комплімент від Бога!!!",- підсумувала вона.

Нагадавши, "дуже страшно загинути, і залишити тебе одного": Анастасія Приходько показала Несамовите листування сина з батьками з Маріуполя

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько розповіла про перший день народження сина, не так собі уявляла свято: "Плакала ночами і боялася"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько нагадала українцям про падаючий на Землю астероїд: добавка до війни. Співачка дізналася тривожну новину і звернулася до вищих сил