У соціальній мережі повідомили дуже сильну і жалісливу історію про українського паралімпійця Євгена Богодайко. Стало відомо, що він хотів потрапити в ЗСУ, але його не взяли через відсутність руки.

Відповідну новину розмістили на сторінці "radio.svoboda" в Instagram.

"Семиразовий чемпіон Паралімпійських ігор Євгеній Богодайко, з початком повномасштабного нападу Росії на Україну, хотів долучитися до лав ЗСУ. Навіть попри вроджені аномалії –відсутність правої руки від ліктя та проблеми з лівою рукою – Євгеній не полишав свого наміру. Коли ж до армії не взяли, до чого він поставився з розумінням, спортсмен вирішив пошукати інші шляхи допомоги ЗСУ. Які? – розповів в інтерв’ю Радіо Свобода", - повідомляється в соціальній мережі.

Через те, що публікація була зовсім недавно розміщена, під нею не так вже й багато відгуків. Однак знайшлася людина, яка попросила опублікувати цю новину англійською мовою, щоб іноземці також знали про такі вчинки спортсмена.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"@radio.svoboda робіть також такі пости англійською, щоб можна було ширити серед іноземців. Міжнародний розголос не менш важливий (а подекуди і більше важливий)", - написав український користувач.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що зустріч Володимира Зеленського з путінним може відбудуться зовсім скоро.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Григорій Решетник показав кадри розрухи рідного міста Миколаєва.

Також портал "Знай" писав, що Олена Зеленська розповіла про героїчну смерть українського медика.