Відома українська артистка Анжеліка Рудницька вирішила висловитися стосовно подій, які відбулися на території Російської Федерації. Йдеться про вибух на складах з боєприпасами.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує на своєму акаунті різний контент, і останнім часом в основному він пов'язаний з війною в Україні.

Цього разу артистка вирішила висловитися про вибух складу з боєприпасами в місті Білгород. Спочатку було припущення, що все це в результаті обстрілів, але, як виявилося, всьому цьому виною пожежа і "людський фактор". Саме так це прокоментувало керівництво міста.

"Вечірній феєрверк над Білгородом. Рашистські склади боєприпасів "наклали на себе руки"» Яке прикре самогубство. Як Вам спиться тепер, Варвари-сусіди?"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Чекаємо офіційного повідомлення Міністерства оборони Російської Федерації. За неперевіреною інформацією сталася пожежа на складі боєприпасів. Ситуація на сьогоднішній день, на сьогоднішній час знаходиться під контролем", - написав губернатор регіону Гладков.

Жертв серед мирного населення немає.

Нагадаємо, що Росія цинічно почала війну проти України більше місяця тому, 24 лютого. З тих пір звичне життя змінилося раз і назавжди. При цьому, постійно проводяться переговори, і 29 березня делегації зустрілися в Туреччині, де знову все обговорили. Розмова вийшла продуктивною, і українська делегація передала російському керівництву свої пропозиції про укладення миру.

Нагадаємо, що зґвалтована російськими солдатами Українка втекла з сином і розповіла про пережите

Раніше повідомлялося, що "Можливий удар з повітря!": після вибуху в Бєлгороді почалася справжня паніка

Також, город другий день оповитий чорним димом: ДСНС борються з наслідками удару по нафтобазу в Рівненській області