Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» вирішив висловитися стосовно заяви заступника Голови Комітету з культури рф. Вважає, що через таких людей всі проблеми.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється на різні теми, і зараз в основному всі пости пов'язані з війною, яку розв'язала Росія.

Він взяв уривок з інтерв'ю Олени Драпенко, яка розповідає, що далі Росію чекає процвітання, розвиток, і зовсім скоро вони знову налагодять відносини з Україною.

"Вони мріють потрапити на Московський кінофестиваль. Тому що їх ніхто не чекає в Каннах" - самовпевнено говорить Заступник Голови Комітету з культури рф.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому вона сидить з значком на грудях, де намальована буква "Z", яка стала справжньою свастикою 21 століття. Однак, агресори вважають, що це знак свободи.

"В принципі, це ті самі справжні фашисти, які більше всіх кричать про те що фашизм не пройде. Взагалі інтерв'ю феєричне. І реакція Каті, як Інтерв'юер і головне що говорить ця жінка. Саме такі божевільні люди зараз створюють повістку в РФ. До нашого загального горя. І ось що ця страшна людина зі значком зед на грудях говорить про кіно. В якому столітті вона зараз живе ментально. Коли я була молода всі українці мріяли потрапити на Московський кінофестиваль. І любили Сталіна, забула додати " - висловився Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

По ролику видно, що інтерв'юер в шоці від таких висловлювань, і володіє зовсім іншою точкою зору. Катя Гордєєва розуміє, що саме Росія є агресором, і вона розв'язала війну в Україні.

Анатолій Анатоліч зазначив, що після такого в черговий раз переконався, наскільки в Україні геніальні і вільні люди. Створюють вільну країну.

Нагадаємо, що Катя Репяхова вивезла сина за кордон, рятуючись від війни в Україні, і "застрягла" в Німеччині

Раніше повідомлялося, що ґатунокОлексій 30 березня: кращі привітання у листівках і прозі, традиції і заборони

Також, 7-річна Варвара збирала гроші на новий iPhone, але віддала їх на допомогу ЗСУ: волонтери здійснили її маленьку мрію