Шкіряні штани гламурної поп-зірки порвалися, коли вона виступала на American Idol під час виконання свого хіта Teenage Dream в понеділок.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кеті Перрі, 37 років, була змушена заклеїти свої шкіряні штани після серйозної несправності гардеробу на шоу American Idol.

Співачка швидко оговталася від несподіваної ситуації з гардеробом, коли співала Teenage Dream для аудиторії American Idol в понеділок ввечері (28 березня).

Кеті Перрі
Кеті Перрі

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Під час останнього епізоду вона виконала свою хітову пісню 2010 року з співведучими Лайонелом Річі, 75 років, і Люком Брайаном, 45 років, і 134 конкурсантами, оскільки вони починають жанрове змагання Hollywood Week для сьомого епізоду.

Конкурсанти вибрали, який музичний жанр найкраще підходив їм у минулому сезоні, і вибрали свою власну пісню, щоб змагатися з іншими співаками того ж жанру.

У кліпі з епізоду, що вийшов в понеділок ввечері, штани Кеті порвалися ззаду в ідеальному комедійному моменті, коли вона присіла навпочіпки під час спонтанного танцю.

Кеті Перрі
Кеті Перрі

Глядачі можуть ясно чути нещасну сльозу, коли співведучий Люк вигукує: "Вони розійшлися!"

Лайонел додав: "Концерт офіційно закінчено!"

Незворушна Кеті сміялася над цим, весело йдучи зі сцени.

Поки штани Кеті перебували в імпровізованому ремонті, Лайонел дуже влучно заспівав свою пісню Stuck On You.

Кеті не могла стримати сміх після того, як учасниця Медді Поппе закінчила свій виступ з Колбі Кайлат, так як її наряд розірвався на спині в тому ж місці, що і її сідниці.

Кеті Перрі
Кеті Перрі

Артистка крикнула: "Я порвала штани!" перш ніж схопитися, щоб показати публіці, що сталося.