Відома російська співачка Анна Нетребко, котора була довіреною особою Володимира Путіна, різко засудила війну в Україні. Мабуть, її налякали санкції.

Про це вона написала на своєму акаунті в соціальній мережі Facebook, де регулярно висловлюється на різні теми.

Від неї це було дивно, так як Анна Нетребко відома тим, що підтримувала терористів на території Донбасу, і була тільки за окупацію цієї території.

Крім того, в 2012 році вона була довіреною особою Володимира Путіна на виборах. Зараз же вона проти війни в Україні. Мабуть злякалася, що не зможе більше ніде виступати.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Я категорично засуджую війну в Україні, і мої думки з жертвами цієї війни та їхніми сім'ями. Моя позиція зрозуміла... я визнаю і шкодую, що мої минулі дії або заяви могли бути неправильно витлумачені. Насправді, я зустрічалася з президентом Путіним всього кілька разів за все своє життя... в іншому я ніколи не отримувала ніякої фінансової підтримки від уряду Росії, живу в Австрії і є її податковим резидентом", - зазначила вона.

Пост Анни Нетребко, фото: скріншот
Пост Анни Нетребко, фото: скріншот

Відразу після цього вона анонсувала парочку концертів по Європі. Сама вона вже досить довго проживає у Відні, тому, не дивно, що вона висловилася на цю тему так раптово. Не хоче засудження в світовому співтоваристві.

Нагадаємо, що у Росії стали здогадуватися, чому вони "дають задню" на переговорах

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ знищили ворожий полк і все командування, винного в Іловайському котлі.