З початком повномасштабного вторгнення українці почали чекати реакції на військову агресію від своїх кумирів з рф. Однак багато російських зірок, які завжди здавалися сміливими, встигли розчарувати фанатів.

Так, користувач Instagram sladkiy_kozirek склав топ артистів, які проігнорували війну в Україні. Туди увійшли всі наші «улюбленці».

Перший на черзі репер Баста, який в інтерв'ю заявляв, що вважає себе українцем, з початком вторгнення не опублікував жодного поста, в якому б позначив свою позицію. Таким чином він мовчки підтримує дії путіна.

Баста. Instagram/sladkiy_kozirek
Баста. Instagram/sladkiy_kozirek

Ще один уродженець України репер Джиган ігнорує наявність обстрілів і бомбардувань в Україні, зокрема в рідній Одесі. Він мовчить і не пише про війну, незважаючи на те, що має 5-міліонну аудиторію в соцмережах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Джиган. Instagram/sladkiy_kozirek
Джиган. Instagram/sladkiy_kozirek

Наступний «мовчун» - репер Скриптоніт. Раніше він кричав «Харків, ви кращі», але не сьогодні.

Скриптоніт. Instagram/sladkiy_kozirek
Скриптоніт. Instagram/sladkiy_kozirek

Стендап-комік Нурлан Сабуров теж не зміг знайти пару слів для українців, які у вересні аплодували йому в Харкові. Напевно, складно бути борзим в житті, як на Youtube.

Нурлан Сабуров. Instagram/sladkiy_kozirek
Нурлан Сабуров. Instagram/sladkiy_kozirek

Друг і колега Сабурова Олексій Щербаков також не спромігся сказати кілька слів про війну. В результаті він був посланий автором добірки слідом за "російським кораблем".

Олексій Щербаков. Instagram/sladkiy_kozirek
Олексій Щербаков. Instagram/sladkiy_kozirek

Нагадаємо, що Гарік Бірча вибрався з образу "Вітальки", і став частиною тероборони.

Читайте також, що "колишня" Притули Катя Варнава після підтримки України почала скаржитися.