Відомий український борець, а також народний депутат Жан Беленюк показав свій новий улюблений одяг. Все, що пов'язано з Україною.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік зараз ділиться актуальними новинами про війну, так як повз це неможливо пройти.

Цього разу він показав свій патріотичний образ, в якому регулярно ходить містом. На ньому чорна футболка з картою України, і напис, яка стала легендарною в наш час:"Доброго вечора, ми з України".

Саме так буде ходити велика частина населення країни після того, як ми переможемо цю цинічну війну, що розв'язала Російська Федерація.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

".. бачу, синку 😁 🇺 🇦 " - підписана публікація. Це відсилання коенному на блокпосту, який його зупинив, і практично відразу відпустив.

Справа в тому, що на початку війни він їхав по Києву, і на блокпосту його зупинили військові, щоб перевірити документи. Він запитав, в чому проблема, на що йому відповіли, що може їхати, адже по ньому видно, що він точно не окупант, і не з Росії.

До слова, фраза "Доброго вечора, ми з України" стала популярною після того, як з'явилася пісня колективу Probass ∆ Hardi. Реліз відбувся ще в жовтні 2021 року, але по справжньому актуальною вона стала після вторгнення Російської Федерації в Україну. Ця фраза є неофіційним військовим привітанням в Україні.

Нагадаємо, що російські війська вторглися в країну більше місяця тому, 24 лютого. Відтоді життя українців змінилося назавжди. Більше 10 мільйонів покинули свої будинки, а 4 з них і зовсім виїхали з країни.

Нагадаємо, що російська співачка Анна Нетребко раптово зреклася Путіна, і засудила війну в Україні: концерти в Європі виявилися важливішими

Раніше повідомлялося, що вТорою термін там? Володимир Зеленський обійшов Байдена в рейтингу довіри жителів США

Також, Україна домовляється з Польщею про закриття кордону з Білоруссю: не чекаючи рішення ЄС