Відома українська співачка Аліна Паш, яка мала їхати на пісенний конкурс Євробачення-2022 від України, розповіла про благодійний концерт у Польщі, в якому візьме участь.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина розповідає актуальні новини про війну в Україні, а також закликає російську владу і жителів зупинити кровопролиття.

Цього разу Аліна Паш розповіла про благодійний концерт, який пройде в Польщі. Мета даного заходу, щоб зібрати гроші до Фонду Маша, який створила телеведуча Маша Єфросиніна.

"Під керівництвом Маші Єфросиніної фонд займається дітьми і матерями з областей, найбільш постраждалих від війни. Вірю, що зараз ми єдині як, можливо, ніколи досі... часу, коли нарешті наші цінності витесалися як потрібна деталь для руху вперед"-йдеться під постом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Концерт у Польщі, фото: скріншот
Концерт у Польщі, фото: скріншот

Далі Аліна Паш подякувала кожне добре серце за те, що вони відчувають біль нашого народу, і роблять так багато для країни та її жителів. Попереду дуже багато перемог, включаючи головну.

Варто відзначити, що пройде відразу три концерти з 1 по 3 квітня. На ньому виступлять Монатік, Аліна Паш, Сергій Бабкін, Олена Кравець, Дмитро Танкович, Євген Сморигін, Вікторія Булітко, Наталія Гаріпова, Jerry Heil і багато інших.

100% зборів підуть на гуманітарну допомогу дітям до Фонду Маші Єфросиніної. Добра справа, яка об'єднає артистів.

Нагадаємо, що наша команда фіксує кожен злочин росіян для міжнародних судів – - Артур Палатний

Раніше повідомлялося, що арендатори скаржаться, що ТРЦ Sky Mall заблокували приміщення і вимагають грошей

Також, Німеччина готова надати гарантії безпеки: "Україна є вільною, і повинна такою залишитися"