Відома українська блогерка, а також дружина телеведучого Микити Добриніна, Даша Квіткова показала свого маленького сина. Вони намагаються жити далі, незважаючи на війну в країні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там можна побачити актуальні новини про війну, благодійні збори для нужденних, а також просто важливу інформацію.

Іноді дівчина все ж відволікається від новинних зведень, адже позитивні моменти також потрібні. Незважаючи на ситуацію, яка склалася в країні.

У неї маленька дитина, яка вимагає уваги, і яка не повинна бути травмована ні фізично, ні морально.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вони прийняли рішення виїхати з Києва в більш безпечне місце, звідки Даша Квіткова і опублікувала новий знімок.

Там вона тримає в руках сина на ім'я Лев. Зовсім скоро йому виповниться 9 місяців, і він значно подорослішав за останній час.

"Мої солодкі щічки❤️ Невероятно неймовірно щаслива бути мамою кращого промінчика в світі🤍" - йдеться в повідомленні під постом.

Микита Добринін та Даша Квіткова. Фото: Instagram
Микита Добринін та Даша Квіткова. Фото: Instagram

При цьому, Микита Добринін залишився захищати Батьківщину. Він став частиною територіальної оборони, і бореться з ворогами з боку Російської Федерації.

Хоч вони і не мають можливості бачитися, намагаються не сумувати, адже це так важливо для маленької дитини, яку потрібно захистити від наслідків війни.

Нікіта Добринін з Дашею Квітковою і сином. Instagram/nikitadobrynin
Нікіта Добринін з Дашею Квітковою і сином. Instagram/nikitadobrynin

Всі ми віримо, що скоро війна закінчиться нашою перемогою, і тисячі сімей зможуть знову возз'єднатися. За останніми даними понад 10 мільйонів українців були змушені покинути свій будинок. Крім того, більше 4 мільйонів з них виїхали в іншу країну.

Нагадаємо, що Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів": "тоді ми навіть уявити не могли"

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil і Alyona Alyona збираються випустити власну молитву, борються за майбутнє України

Також, россійські військові безжально розстріляли цивільні машини: моторошне відео