Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко порівняла Путіна з раковою пухлиною планети земля, опублікувавши карикатуру на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Вже другий місяць в Україні триває війна, яку розпочала Росія. Через військові дії постраждало багато невинних людей, багато хто позбувся житла.

Вікторія Булітко. Фото: Youtube
Вікторія Булітко. Фото: Youtube

Так, гумористка Вікторія Булітко поділилася карикатурою, яка максимально вірно описує ситуацію у світі. Зірка зазначила, що саме Путін зараз заважає світу спокійно жити і розв'язав війну, яку засуджують практично всі країни. Вона зазначила, що режим Путіна це найстрашніше, що могло статися, тому від нього слід позбутися, як від ракової пухлини.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Путін і його режим - найстрашніше, що могло статися з нашою планетою", - написала зірка.

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, заради кого пішов у територіальну оборону: стоятиме до кінця. Телеведучий показав причину, по якій буде до останнього захищати українські землі.

Також ми писали, Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів": "тоді ми навіть уявити не могли". Катя Осадча згадала парад до Дня Незалежності України.

Нагадаємо, Анна Богдан з "Холостяка" розповіла, як на неї вплинула війна з Росією:"життя зупинилося". Ганна Богдан з "Холостяка" пояснила, чому перемога буде за Україною.