Кирило Горобець дебютував в ONE Championship, поки в Україні йде війна, яка важким тягарем лягла на плечі більшості українців, але не зміг виграти, перемогу здобув Мартін Нгуєн з Австралії.

У 11 професійних перемогах Горобець переміг нокаутом п'ятьох суперників і трьох сабмішеном. Він хотів повторити цей успіх у колі, представляючи себе світовій аудиторії ONE Championship. Однак зробив кілька помилок і програв. Він написав про це на своїй станиці в Instagram.

"Програв, але це мене не ламає, а навпаки тільки заряджає і по-спортивному злить. Я думаю це стане відправною точкою до нового етапу кар'єри. Те, що сталося не найстрашніше, переживу. Головне-це перемога вдома!"

Також він розповів про помилки, які зробив, хоча був налаштований на перемогу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мої помилки. У кожному раунді щільно пропускав по пузу і печінки від чого збивалося дихання, а після кінцівки другого вже не міг навіть вдихнути і нічого зробити. Підготовлений був добре і налаштований на перемогу, але як є", - написав спортсмен.

Також він заявив, що готовий знову готується і швидше виправляти результат.

"Хочеться швидше це виправити і показати на що здатний. І я зроблю це. Рухаємося далі, працюємо над помилками і результат буде. Спасибі всім за теплі слова підтримки. Україна я з вами, ми переможемо!",- написав Кирило.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андре Тан заявив про створення нового бренду RDNT.

Також "Знай.ua" писав, що 9-річний Володя з Києва готує обіди захисникам просто неба