Відомий блогер Олексій Дурнєв після оголошення війни та повномасштабного вторгнення в Україну росією, та після знищення українських міст, вбивства дітей, та мирних мешканців, перейшов на українську та показує тупість росіян.

У одному зі своїх оглядів, Олексій напоровся на найбридкішу блогерку, яка несе таку ахінєю, що неможливо це слухати. У TikTok Дурнєв закрив рота "цій смердючій п*зді". Він перервав потік бруду, який лився з екрану, і звернувся до українців:

"Шановні українці. Досить вже намагатися достукатися до тієї тупої нації русаків. Вони все знають, все знають що і як тут відбувається, але їм пох*й. Вони радіють, коли нас вбивають. Вони радіють, коли наші міста знищуються. Тому досить. Досить їх благати щось змінити, досить до них звертатися. Єдине, що ви повинні їм казати, слуха, іди нах*й".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У коментарях висловили бажання багатьох українок: "Коли вже буде відео, коли ця тварина буде стояти на колінах і просити вибачення? ", "Там на Московію летить астероїд, тому ще не відомо що там буде", " Я взагалі за те щоб всі Українці повідписувались від російських блогерів. І не коментували і т.д іх публікації", - написали у коментарях.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, що її з дітьми переслідують заради шантажу президента.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти "денацифікували" корівник.

Також "Знай.ua" писав, що режисер "Не час вмирати" про Бонда мовчки прилетів в Україну на допомогу біженцям.