Режисер останнього фільму про Бонда "007: Не час помирати" та "Справжнього детектива" Кері Фукунага приїхав до Києва і приєднався до проєкту World Central Kitchen, який займається організацією харчування волонтерів та біженців.

Деяким українським артистам на замітку. Американський режисер, володар "Еммі" прилетів в країну, де йде війна. І навіть реліз не розіслав у ЗМІ. Однак він публікує знімки та невеличкі історії українців у своєму Instagram.

Після приїзду Шона Пенна, який знімає фільм про Україну, наша боротьба за свободу та незалежність стала натхненням та приводом відвідати країну ще для одного режисера.

Кері Фукунага. Фото: Instagram
Кері Фукунага. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Близько тижня Кері Фукунага знаходився у Львові, де багато спілкувався з біженцями та волонтерами. На сторінках в інстаграм розповідав їх несамовиті історії.

Кері Фукунага. Фото: Instagram
Кері Фукунага. Фото: Instagram

Раніше він публікував відео колони російської техніки на українських дорогах та закадровий діалог з окупантами. Крім цього, поділився відео того, як у місті Корюківка Чернігівської області мешканці вийшли на вулиці та зупинили російські танки, що пересувалися містом.

Нагадаємо, раніше Даніель Салем показав, заради кого пішов у територіальну оборону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Жан Беленюк показав новий патріотичний образ, не зміг втриматися.

Також "Знай.ua" писав, що співачка MamaRika висміяла посібника путіна Рамзана Кадирова