Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, поділилася з українцями щасливими кадрами з довоєнного минулого і вселила віру в перемогу.

Милим відео Надя Дорофєєва поділилася на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Надя Дорофєєва вирішила зробити зворушливе відео, де змонтувала різноманітні моменти з життя. Тут можна побачити і її відпочинок біля моря, і улюблений будинок, і концентри для фанатів.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

Співачка зазначила, що зараз українцям як ніколи потрібно бути сильними, щоб перемогти і потім побудувати нову Україну, яка буде ще красивішою. Дорофєєва вірить, що все незабаром повернеться на круги своя.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

"А мрії розлетілися, як дим ... це зараз. Це поки що. Нам потрібно вистояти і бути сильними. Я вірю в кожну і кожного, вірю в ЗСУ. Знаю, що скоро ми повернемося в наші міста і будемо будувати нову Україну, наш новий ще більш красивий і міцний будинок... і по шматочках заново збирати наші мрії. І створювати нові!"— так Надя Дорофєєва підписала опубліковане відео.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

Нагадавши, Надю Дорофєєву оточили красунчики, один навіть встав на коліно: Дантес цього "не помічає". Надя Дорофєєва сфотографувалася з трьома популярними красенями

Раніше Знай писав, Позитив випадково розкрив причину розлучення Дорофєєвої і Дантеса: "до кого пішла". Подробиці розлучення зоряної пари поступово вимальовують ситуацію

Також Знай повідомляв, Надя Дорофєєва, після розставання з Дантесом, показала порожнечу всередині: від біженців теж нічого не залишається. Надя Дорофєєва показала, що відчувають українські біженці