Популярна українська співачка, талановита виконавиця Слава Камінська втратила контроль і звернулася до своїх фоловерів.

Відповідний пост Слава Камінська оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Спостерігаю за поведінкою деяких персонажів і дивуюся це ж треба так ненавидіти людей . У мене величезне прохання , відпишіться від мене ті, хто мудрує і намагається внести розбіжності . Моя позиція давно зрозуміла і я постійно про це говорю , але доводити бронелобим, що не верблюд , я не збираюся . Замість того , щоб підтримувати один одного , ви самі поширюєте фейкову інформацію про те , хто куди виїхав і який кордон перетнув це цинізм, а не патріотизм. Ви дорікаєте мені в мові, якою я говорю - це фашизм, а не патріотизм ! Одеса, Крим, Донбас і Харків теж говорять російською і всі ми - це Україна ! Задумайтеся про те , що руки опускаються саме через таких, як ви . Вам потрібні видовища, а багатьом людям зараз хліб, який не пахне язиком ! Ясно ? Ви звикли жити картинками в соцмережах", - підписала пост українська актриса.

Крім цього, Слава Камінська вирішила повністю виговоритися і на цьому не закінчила.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Не можна постійно тримати в стресі своє візуальне сприйняття того, що відбувається, так можна поїхати зозулею! І на мертві дупи сепаратистів дивитися постійно - не є патріотизм! Виставила памперси-молодець допомагає народу, зробила щось, не вказуючи імен-значить, нічого не зробила потрібно ж відзвітувати, без видовищ нікуди . Ви в своєму розумі ? Нападаючи на своїх же, ви санітари чужого лісу . Зарубайте собі на носі, який звикли пхати в чужу білизну . Зараз не час для вашого фетишу !!!!! Ви думаєте тим, хто виїхав зараз солодко? Помиляетесь . Далеко не солодко . У багатьох Мовний бар'єр і у 80% маленькі діти, життя, яких потрібно влаштувати на час військових дій, для того, щоб зберегти майбутнє нашої країни! Або ви вважаєте, що наше майбутнє в їх особі має бути з покаліченою психікою? Але ж це теж громадяни України! І вже повірте, хрін би хто по своїй волі поїхав би в чужу країну, якби не війна.Так, що дорогі мої, або відпишіться від мене, або давайте будемо одним цілим і будемо допомагати один одному, а не сіяти ненависть і розбіжності ! Якщо йти, то до кінця ! У мене все !", - продовжила відома співачка.

Слава Камінська. Фото: Instаgram
Слава Камінська. Фото: Instаgram