Популярна українська співачка, колишня учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська поділилася публікацією в соцмережі і звернулася до українців.

Відповідний пост Слава Камінська оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

""Чому в шапці? Чому без шапки"? Неможливо бути правильним для всіх . Люди різні , долі різні , можливості різні, але біль у нас у всіх зараз одна . І вона не в картинках в Instagram . Я приймаю альтернативну думку, але категорично не приймаю хамство ! Особливо, коли прикриваються «псевдо-патріотизмом» всі ми любимо свою країну , інакше ми б просто там не жили . Всім боляче, коли несправедливо приходять в гості без запрошення і руйнують будинок", - підписала публікацію українська артистка.

Крім цього, Слава Камінська продовжила своє звернення словами, які не зовсім зрозуміли українці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Ми всі стали свідками, учасниками і заручниками цього абсурду . Дуже шкода, що не дивлячись на біль деякі , навіть зараз , вважають своїм обов'язком внести розбрат , просто тому що захотілося . І звинувачувати всіх у своїй недосконалості. Давайте дочекаємося кінця цього маразму і маразматика і свобода слова стане ще вільніше ! А поки залишається видихнути, зрозуміти і пробачити !", - продовжила українська співачка.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Фолловери артистки не пройшли повз даної публікації і оговталися писати відгуки.

"Не думаю, що можливо пробачити......,!!!! і кого зрозуміти ?????", "Ну кому це зараз цікаво?!", "Слава, Ви таку маячню написали..", "Поки в Гаазі, вчи Українську мову і цьому маразму, як ти кажеш прощення не буде", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост слави Камінської в Instagram
Коментарі на пост слави Камінської в Instagram

Коментарі на пост слави Камінської в Instagram
Коментарі на пост слави Камінської в Instagram

Нагадаємо, що Макс Барських поділився черговою маячнею росіян.