Всесвітньо відомий голлівудський актор Джим Керрі заявив про завершення своєї акторської кар'єри.

60-річний Джим Керрі несподівано зробив цю заяву під час інтерв'ю, присвяченому виходу фільму "Соник 2 в кіно", його уривком поділилися YouTube-каналі Access.

Так, стало відомо, що Джим Керрі не розглядає більше ніяких пропозицій по зйомки в кіно, і має намір завершити акторську кар'єру. До того ж актор підкреслив, що може відмовитися від планів піти з кіно:

Джим Керрі, фото: скріншот з відео
Джим Керрі, фото: скріншот з відео

"Якщо ангели принесуть якийсь сценарій, написаний золотим чорнилом, який буде дуже важливий для людей. Може, на нього я і погоджуся. Але я точно беру перерву", - зазначив Керрі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Джим Керрі зазначив, що зараз дуже цінує своє тихе і розмірене життя. Весь вільний час він має намір присвячувати малюванню картин і духовного життя.

Джим Керрі, фото: lifestyle.24tv.ua
Джим Керрі, фото: lifestyle.24tv.ua

"Можливо, ви ніколи не почуєте це від іншої знаменитості, але у мене є достатньо. Я зробив достатньо. Мені досить", - сказав артист.

Варто нагадати, що за свою акторську кар'єру Джим Керрі зіграв в дуже багатьох фільмах, серед них "Маска", "Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин", "Брехун, брехун", "Брюс Всемогутній", "Шоу Трумана", "Вічне сяйво чистого розуму", і багато інших.

Нагадавши, голлівудський актор Джим Кері підтримав українців і засудив Путіна: "у мене розривається серце". Голлівудський комік Джим Кері підтримав Україну і дітей, розмістивши відчайдушний твіт

Раніше Знай писав, "Мене нудить": Джим Керрі різко висловився про зухвалий вчинок Уїлла Сміта на "Оскарі". Повинні заарештувати

Також Знай повідомляв, Джим Керрі заступився за Україну після нападу Путіна: "грандіозного політичного придурка". Актор став на бік України після оголошення війни Росією.