Відомий український телеведучий Григорій Решетник, разом з дружиною Христиною закликали українців виплеснути весь свій негатив. Погані емоції не повинні надовго затримуватися.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації не тільки про війну, а й відволікаючі. Все тому що неможливо постійно стежити за новинними зведеннями, адже це б'є по ментальному здоров'ю.

Він відповів, що всі ми українці і патріоти, чесно платили податки, допомагали один одному, і продовжують зберігати вірність країні під час війни.

"Ми намагаємося підтримувати людей і давати надію. Ви маєте право в коментарях висловлювати свою точку зору, принижувати, писати про свою І Всеукраїнської болю... я вас розумію, і закликаю-напишіть весь негатив прямо зараз в коментарях і звільніть свої серця ... щоб з'явилася надія і віра в справедливість нашого буття!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Він закликав у коментарях написати про все, що накипіло. Все те, що їм хотілося б сказати на всю Україну. Це допоможе виплеснути негативні емоції, і натомість прийде полегшення.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"P. S. Знайте, Я і Моя сім'я до останнього подиху буде любити Україну і українців, і буде вірити, боротися за нашу спільну перемогу! Тому що ми кращі, єдині, незалежні 💪" - підсумував телеведучий.

До слова, він, незважаючи на можливість виїхати з країни, вирішив залишитися всією сім'єю тут. Григорій Решетник вірить, що перемога за нами, і станеться це зовсім скоро.

Скрін, Instagram Решетник
Скрін, Instagram Решетник

Нагадаємо, що пробігти кордоном України та підтримати ЗСУ: 24 березня стартував благодійний забіг RUN WITH UKRAINE ONLINE

Раніше повідомлялося, що пропагандист Соловйов влаштував істерику через вибух у Бєлгороді

Також, вiйськовi з самопроголошеної Південної Осетії відмовилися воювати в Україні і пішли додому пішки