Дружина відомого українського телеведучого та зірки програми "Холостяк" Григорія Решетника Крістіна поділилася милими кадрами з довгоочікуваної зустрічі з друзями. Христина зізналася, що у такий непростий час дуже важливі такі зустрічі.

Милими світлинами зустрічі з "Холостяком" Михайлом Заливако та його обраницею Анною Богдан Крістіна Решетник поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Судячи з геотегу, який залишила дружина телеведучого вони всі разом перебувають в Івано-франківську.

Фото: instagram /kristina_reshetnik
Фото: instagram /kristina_reshetnik


На опублікованому фото вони позують серед милої вулички з красивою архітектурою. Всі вони мило посміхаються, адже були дуже раді зустрітися та прогулятися у таку важку хвилину.

Фото: instagram /kristina_reshetnik
Фото: instagram /kristina_reshetnik

"У ці нелегкі часи для нашої країни, особливо приємно зустрічатися з рідними людьми. Аби підбадьорити одне одного та підтримати, обмінятися позитивними думками та згадати довоєнні часи 🤗 Завжди раді зустрічі 🤗 Бережіть себе 😍 Все буде Україна 💙💛", - зазначила під світлинами Крістіна Решетник.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України: "Ми на передовій, атакуємо". Родина Решетнік залишається в Україні у повному складі

Раніше Знай писав, Григорій Решетник показав кадри руйнувань з рідного Миколаєва: "Не здамося і не зламаємося". Телеведучий розповів, що відчуває після обстрілу рідного міста. Неможливо стримати емоцій

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль згадала про зруйновану окупантами "Мрію": плачевні кадри, на які неможливо дивитися. Артистка згадала про "Мрію", яку зруйнували окупанти.