Відома українська співачка Джамала на своїй сторінці в соцмережі instagram поділилася роликом, в якому розповіла зарубіжним ЗМІ про війну в Україні.

Джамала розповіла зарубіжним ЗМІ про ситуацію в Україні. Як починалася війна, як російські війська бомблять міста. Також вона поділилася моментом, коли її розбудив чоловік і повідомив про початок війни. Співачка розповіла, як збирала речі, щоб евакуюватися і зізналася, що було складно взяти в "рюкзак все своє життя".

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

"Одного разу наше життя перевернулося з ніг на голову. Сирени, ночівлі в підвалах, прокладання безпечних маршрутів, тисячі смертей від російських куль...список можна продовжувати довго. На жаль, це наша нова реальність, за якою світ спостерігає в новинах", - написала співачка.

Джамала подякувала закордонним ЗМІ за те, що вони показують на весь світ, що насправді творить Росія в Україні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
"Спасибі @dwnews та іншим зарубіжним медіа за те, що кожен день не залишаєте українців наодинці в інфополі", - подякувала ЗМІ зірка.