Відомий російський шоумен Максим Галкін вийшов на зв'язок з шанувальниками після того, як з'явилася інформація про його виїзд з Росії. Своє звернення він опублікував у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін з перших днів вторгнення рф в Україну засудив дії влади і виїхав з країни. Зараз він в Ізраїлі і відчуває себе, судячи з усього, непогано. На новому відео артист виглядає набагато молодше, ніж раніше.

Алла Пугачова і Максим Галкін. Фото: скріншот youtube
Алла Пугачова і Максим Галкін. Фото: скріншот youtube

"Важливу річ хочу сказати. Мене просять мої шановні передплатники в Директі, в коментарях продовжити вести instagram, як я його вів раніше. Я не бачу ніякої душевної і моральної можливості це робити, тому колишнім ні instagram, новий телеграм-канал, не буде таким, як був до 24 лютого", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На новому місці Галкін вже освоївся і навіть встиг зібрати тур по Ізраїлю. Квитки на шоу стартують від 7 тисяч до 10 тисяч рублів, тому фінансових труднощів сімейство відчувати не буде.

Скрін
Скрін

До слова, можна припустити, що Алла Пугачова також не залишиться осторонь і як мінімум виступатиме на закритих корпоративах.