Поп-сенсація Брітні Спірс виглядала приголомшливо, коли вона, здавалося, перестала "плакати океанами", демонструючи розкішне тіло на відпочинку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Брітні Спірс змінила "плачучі океани" на плаваючі океани, коли вона знову роздяглася в черговому спопеляючому пляжному знімку.

40-річна хітмейкерша Oops... I Did It Again викликала справжній ажіотаж в мережі, коли вона скупалася в морі, надівши лише пару відвертих плавок від бікіні.

Оголившись топлес, вона звільнила свої заборони, зняла ліфчик і відправилася в воду для терапевтичного плавання, коли сонце яскраво висвітлювало її світлу шкіру.

Популярні новини зараз
Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін
Показати ще

Блондинка, яка зайняла перше місце в чартах, виглядала як русалка, коли вона витягнула руки і ноги, ковзаючи по кришталево чистому океану у віддаленому місці.

Зберігаючи пост зухвалим і веселим, співачка підписала: «Передай привіт моїй попці» разом з персиковими смайликами.

Як і більшість постів Брітні, вона була зустрінута непритомністю похвал від багатьох з її обожнюють 40 мільйонів підписників.

Крім цього, Брітні показувала своє розкішне тіло на дуже відвертих знімках в іншій своїй публікації.

Нагадаємо, що Брітні Спірс звинуватила свого колишнього Джастіна Тімберлейка.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі з'явилися чутки, що Брітні Спірс може повернуться на велику сцену.

Також портал "Знай" писав, що зухвала Мадонна показала, що у неї між ніг.