У вже видаленому підписі до Instagram Брітні Спірс звинуватила свого колишнього хлопця Джастіна Тімберлейка і членів її сім'ї в зраді і «використанні» її для «слави».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

У понеділок ввечері Брітні Спірс вийшла в Instagram, щоб розкритикувати свого колишнього партнера Джастіна Тімберлейка і молодшу сестру Джеймі Лінн Спірс за те, як вони ставилися до неї в останні роки.

У понеділок ввечері, 28 березня Брітні завантажила відео, на якому вона демонструє нову сукню в горошок і танцює під пісню Дасті Спрінгфілд «син проповідника».

У пості пояснювалося, як у співачки було «покликання» від Ісуса, про людей в її житті, які зрадили її.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Вона написала: "Дороге дитя... у твоєї мами була порція з книгою саме в той час, коли ти найбільше її потребував... і все для чого??? СЛАВА і увага!!!!"

Схоже, зірка мала на увазі мемуари своєї матері "Крізь бурю: справжня історія слави і сім'ї в Бульварному світі".

Мемуари були випущені в 2008 році, коли у Брітні стався публічний зрив.

Вона також написала: "Ваш колишній зробив те ж саме... він працював зі своїм першим альбомом, використовуючи ваше ім'я, стверджуючи, що ви зробили його брудним!"

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк
Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк

Брітні, 40 років, і Джастін, 41 рік, були зоряною парою початку нульових.

Улюблені дитинства були разом протягом трьох років, перш ніж у 2002 році відбувся публічний розрив, коли колишній фронтмен N Sync почав свою сольну кар'єру і випустив альбом Cry Me A River, що викликало чутки про невірність з боку Брітні.

Нагадаємо, що фанати схвилювалися пропажею Брітні Спірс.