Український телеведучий і зірка програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав, як виглядає Буча, після того, як українські військові звільнили її від російських окупантів.

Дмитро Комаров разом з військовими прибув у звільнену Бучу і поділилася першими кадрами з міста. За його словами в місті багато замінованих ділянок та слідів руйнувань російською армією.

Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот
Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот

За словами Комарова, є інформація, що російські окупанти винищували чоловіче населення міста.

"Я своїми очима бачив тіла молодих хлопців, у них були зв'язані руки і простелена голова. Надітий капюшон, надіта шапка, і це збігається з тим, що мені розповідали, що знищували чоловіче населення 18-60 років приблизно. Тобто всіх молодих, здорових просто розстрілювали. Дуже багато трупів в місті, це важко усвідомити", - розповів він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот
Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот

Також журналіст зазначив, що в місті справжня гуманітарна катастрофа, і люди практично місяць не бачили хліба. Однак, вже зараз в Бучу направлені автомобілі з усім необхідним для містян.

Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот
Комаров показав, як виглядає Буча, скріншот

"Нашим людям нічого їсти. Ви не повірите, люди плачуть при вигляді хліба. Місяць не бачили хліба. Сьогодні вже заходитиме гуманітарка, потихеньку", — зазначив зірка "Світу навиворіт" Дмитро Комаров.

Відео можна подивитися тут.

Нагадавши, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" потрапив до списку ворогів Росії: "значить, я живу чесно"

Раніше Знай писав, ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів про силу єдності українців: "у нас одна мета"

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров зі " Світу навиворіт "дав завдання кожному українцю:"війна – не відпустка"