18 березня 2022 року відома українська виконавиця Надя Дорофєєва зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом опублікували в Instagram спільний пост, в якому заявили, що вони розлучаються після довгих років спільного, щасливого життя.

Це стало шоком для багатьох їхніх шанувальників, і згодом виявилося, що вони зовсім не єдині вирішили розірвати відносини під час війни. І тим не менш, і Надя Дорофєєва, і Дантес - завидні красені, тому навколо, ймовірно, вже утворилися натовпи фанатів, охочих опинитися їх наступними партнерами.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з  instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото з instagram

Цього разу в TikTok з'явилося відео, записане Олексієм Завгороднім, з яким Дорофєєва разом була в групі "Время и Стекло".

- Бачу ось таку історію (Позитив).

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

- Мені подобається, Мені подобається до тебе приїжджати, тому що там. Що таке?

- Надь, Привіт, давно не бачилися.

В цей час Дорофєєва займається спортом, будучи на підлозі, на четвереньках і розмовляючи з кимось по телефону. При цьому в коментарях користувачі відразу ж заявили, що це відео досить старе і не має ніякого відношення до поточного, військового часу, коли Надя вже вільна.

@angel_dorofeeva

Аххахах #рек #fyp #рекомендации #надядорофеева #InstaxChallenge #typ #up #позитив

♬ оригінальний звук - Софія Корзун

Нагадаємо, учасник "Євробачення" Kalush скинув російський корабель на голову Путіну, кремль не встояв: "Як же красиво..."

Як повідомляв "Знай.ua", режисер "Орла і Решки" зінельников вирішив одружитися просто під обстрілами в Гостомелі: "Навіть каблучки не було"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Оруджова показала "справжнього" експерта з термінами війни: "Ніколи"