Популярний український актор і співак Сергій Бабкін показав своїм фанатам найбільшу мрію всіх українців-мавзолей президента країни-агресора Володимира Путіна. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На опублікованому знімку-мавзолей Володимира Леніна, розташований в Москві на Красній площі. Однак на тому місці, де має бути написало «Ленін», красується напис «Путін».

«COMING SOON!!! 1. Сильно любили. 2. Швидко забули", - коротко підписав співак знімок на своїй сторінці.

"І витрачатися багато не треба: всього-то в написи на мавзолеї три букви змінити. Пфф... подумаєш, креативністю вони не відрізняються, враховуючи те, як МакДональдс став дядьком Васею», - зазначає з гумором один з його фанатів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я сподіваюся, навіть вінків не буде з такої нагоди», «мені здається, занадто багато честі для такого персонажа», «Респект, і Україна збере грошей тому, хто це зробить», "не потрібен нам ні рейв, ні рок - ми чекаємо той самий некролог", - захоплюються інші коментатори.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

"Там буде" Пулін "- Путін+Ленін", "все так, тільки черга буде щоб плюнути", - сміються в коментарях.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Путін дуже сильно хворий, така ж хвороба мучила Адольфа Гітлера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка "жіночого кварталу" Машлятіна знайшла спосіб, як "відплатити" Польщі за допомогу: "Прогуляйтеся".

Також, "Б'ємо ворожину люто, збережемо червону руту": жовто-синій Сергій Бабкін змусив плакати всіх українців. Мурашки по шкірі.